dermaOXY Дермаролер

dermaOXY Дермаролер

Производител: dermaOXY - Medic Tinedic ApS
Код на продукта: 1550
Наличност: В наличност
100,00лв
-+

ДЕРМАРОЛЕР dermaOxy 

СПЕЦИАЛНО СЪЗДАДЕН ЗА ТЕРАПИЯ ЗА ЛИЦЕ

Дермаролерът е ролка със 192 EO стерилни микрохирургични стоманени игли с дължина на иглата 0.2mm. Уредът е прецизно проектиран, така че да създаде леки повърностни убождания без да оставя следи, болка или кървене, а да активира клетъчната регенерация и подобри проникването на серума.

При дължина на иглата от 0,2mm дермаролерът перфорира кожата само за миг и епидермиса остава непокътнат между убожданията, като по този начин не се надвишава одобрената дължина на иглата (0,2 mm) за използване от практикуващи без медицинско обучение.

Тази семпла техника използва собствените лечебни способности на тялото и собствения защитен механизъм на кожата. Тялото я възприема като нараняване на кожата и автоматично се възстановява и ускорява производството на колаген, за да поправи „щетите“.

Терапията ще провокира повърхността на кожата да направи същото. Засиленото производство на колаген увеличава плътността и еластичността, както и намалява фините линии и бръчки.

ПРИЛОЖЕНИЕ:

ЛЕСНА и ЕФЕКТИВНА ДОМАШНА ГРИЖА

Третирането с дермаролер не води до резултати след първата процедура. Трябва да се използва редовно преди да даде ясни резултати. С постоянна употреба кожата ще се чувства по-гладка и по-здрава само след 2-3 седмици. Нужно е да свикнете с ролера. Третирането се извършва внимателно и без натиск. Движението и иглите трябва да си свършат работата. Тялото се грижи за останалото.

Манипулацията е изключително лесна и може да се извърши за 5-10 минути.

За домашна употреба дермаролерът може да се използва в комбинация с Intensive serum dermaOXY. Прокарайте дерморолера през желаната зона като следвате инструкциите и след това нанесете серума.

Благодарение на многобройните микроперфорации, създадени от ролера, серумът ще проникне в кожата до 100 пъти по-добре.

ПРЕДИ УПОТРЕБА:
Почистете кожата от мръсотия и грим – като използвате почистващ препарат за лице или лек ексфолиант като dermaOXY Exfoliating Scrub Peeling.
ВАЖНОПрепоръчва се да се извършва вечер, тъй като кожата регенерира през нощта.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Дермаролер може да се използва 2-3 пъти седмично или при необходимост. За постигане на оптимални резултати движете ролера нежно, с лек натиск върху кожата.

 ВАЖНО: Дермаролерът е персонален и не може да се споделя или ползва от други

Третирайте една област едновременно, например челото, после бузите и т.н. Движете ролера назад и напред веднъж и до максимум 6 пъти в една и съща област във всяка посока.
Движете ролера във вертикални, хоризонтални и диагонални посоки в областта. 

Не забравяйте да повдигнете ролера, когато сменяте област / посока.

Внимавайте да не натискате прекалено силно под очите и НЕ използвайте върху клепачите или устните. За да редуцирате бръчки, линии и гънки, разтегнете кожата със свободната си ръка.

 СЛЕД УПОТРЕБА:

След третиране кожата има нужда от допълнително подхранване и е по-податлива на продукти за грижа. За да се постигне оптимален ефект след третирането с ролер, се препоръчва да се използва dermaOXY Intensive serum или Hydra Cream и да се завърши с Night cream.

Оставете кожата да почива поне няколко дни между всяко третиране. За да видите ефекта на дермаролера, е добра идея да направите снимка “преди и след” – например, една преди първата манипулация и снимка след 6 седмици редовна употреба.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

  • След употреба дермаролерът се почиства с дезинфекционна течност, в която се оставя потопен за 1-2 часа и се измива с топла течаща вода.
  • Дермаролерът е персонален и не може да се споделя или ползва от други.
  • Може да се употребява до 3-6 месеца или 24 процедури.

Произход: Дания

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:

Продължи